Klikkaa alakulmasta ihmishahmoa (viimeinen alaoikealla), valitse “Tilini” ja sen jälkeen “Muokkaa profiilia”.
Avaa kuukautispäiväkirjasi ja valitse näytön yläosasta kuukautisten lista.
Kyllä. Klikkaa aktiviteettia ja sen jälkeen aktiviteetin perään ilmestyvää roskakorin kuvaa.
Voit merkitä aktiviteetit tehdyksi milloin tahansa. Edellisten päivien merkitsemättömät aktiviteetit löydät ilmoituksista (kirjekuoren kuva).
Voit lisätä aktiviteetteja myös menneisyyteen. Valitse päivämäärä, jolle haluat aktiviteetin luoda ja luo se samaan tapaan, kuin muutenkin aktiviteetteja suunnitellessa. Aktiviteetti merkitään automaattisesti tehdyksi silloin, kun lisäät sen menneelle ajalle.
Kyllä voit.
Voit luoda itse uusia aktiviteetteja, jos listalta ei löydy sopivaa. Katso alempaa sivulta käyttöohjeesta kohta Aktiviteetin luominen.
Aktiviteetti on tehtävä, jonka suunnittelet tekeväsi päivän aikana, kuten esimerkiksi koiran ulkoilutus tai työskentely. Jokainen aktiviteetti vie jonkin verran energiaasi, jota staminapisteet kuvaavat. Voit valita aktiviteetteja valmiilta, kun suunnittelet suunnittelet päivääsi. Voit myös luoda uusia aktiviteetteja, jos listalta ei vielä löydy sellaista, jota tarvitset.
Oletko tuntenut itsesi väsyneeksi? Jos olet, olet saattanut aliarvioida sen, kuinka paljon pisteitä tarvitset johonkin aktiviteettiisi. Kuitenkin, tarkoitus ei ole, että käytät kaikki pisteesi joka päivä, koska sinun ei tarvitse antaa kaikkeasi.
Oletko tuntenut itsesi väsyneeksi? Jos et ole, olet saattanut yliarvioida sen, kuinka paljon pisteitä tarvitset johonkin aktiviteettisi. Jos olet ollut väsynyt, olet käyttänyt enemmän energiaa kuin sinulla on, jolloin myös yli 100 pisteen kuluttaminen kuvastaa sitä.